Flow is onze natuurlijke staat

Flow is de natuurlijke staat van ons essentiële zelf. Onze essentie is goud – het is de plek waar onze dromen en talenten zitten – maar om onze essentie te beschermen tegen pijn hebben we er in de loop der jaren een kleilaag rond aangebracht, een verdedigingsmechanisme van ons geconditioneerde zelf. Omdat dit onbewust is gebeurt, weten we later nog maar weinig over ons essentiële zelf.

Je kunt alleen vaker in flow zijn wanneer je bereid bent oude en beperkende overtuigingen over jezelf en het leven en de wereld op te geven. Het ervaren van meer flow is dus ook een proces van afleren en loslaten. Mensen die makkelijk in flow komen, hebben zich bevrijd van de heersende collectieve en beperkende overtuigingen. Het startpunt hiervoor is de weg naar binnen en ten volle onze beperkende conditioneringen onder ogen zien. Flow coaching maakt dit proces mogelijk. Wees een goudzoeker en maak je geen zorgen over de modder die eerst boven komt. Blijf graven.

2019-04-07T00:33:13+00:00

Laat een reactie achter