Coaching 1-op-12019-05-11T15:47:19+00:00

Flow Coaching

Klaar voor actie? Start direct!

Wat je coachvraag of doel ook is; wil jij bijvoorbeeld je prestaties verbeteren, je beter en sneller ontwikkelen, creatiever zijn en/of meer plezier in je sport? Onze ICF gecertificeerde Flow Coaching helpt je hierbij.

Of je nu op junior, amateur of professioneel niveau actief bent, wij zijn toegewijd jou te helpen flow te bereiken. Met ons fundament in de sport- en prestatiepsychologie weten wij wat nodig is om je persoonlijke doelen te bereiken.

Gepersonaliseerd en vertrouwelijk

We werken graag met jou samen om je doelen te bepalen in relatie met je huidige training en prestatievaardigheden. Samen kijken we naar jouw geschiedenis, resultaten uit het verleden en sporen we eventuele knelpunten op. We gaan op zoek naar welke mentale vaardigheden en prestatie routines jou vaker en intenser flow gaan opleveren.

We hebben gewerkt met Olympisch Kampioenen, aankomende topsporters en 12 jarige kinderen. We kijken ernaar uit om nu met jou te gaan samenwerken.

Wat bieden we?

 Wij ondersteunen je bij het verwezenlijken van je dromen en doelen

Dit doen we met onvoorwaardelijke steun en positiviteit

Alles wat we doen is gericht op het creëren van meer flow

De benchmark is flow; en topprestaties, creativiteit en geluk het gevolg

In de coachsessies leiden we jou door onze Flow Programma’s

De principes van flow zullen we finetunen voor jou als persoon en situatie

Wat zetten wij in?

Op basis van jouw coachvraag / doel werken we middels Flow Coaching op systematische wijze naar meer flow door kennis te delen, coaching en praktische oefeningen waarbij je de Flow Skills direct kunt ervaren.

Wij geven jou inzicht in de principes van flow. Door onze intensieve samenwerking met The Flow Centre – wereldwijd koploper op het gebied van flow – zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom de prestatiepsychologie. Daarnaast hebben wij alle flow skills bij onszelf en bij andere sporters/coaches getest. Wij hebben dus alles zelf doorleefd en kunnen daardoor ook vanuit eigen ervaring spreken.

Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring met coachen op flow en hebben daarnaast ervaring als sporter en trainer/coach op amateur- en professioneel niveau. Wij zijn als coach gecertificeerd door de internationale coachfederatie (ICF), zijn op de hoogte van de diversiteit in persoonlijkheden en drijfveren (Action Types) en zijn als ECO-Coach [in opleiding ’19] (ECO Coachen) in staat om de flow skills te laten ervaren in oefeningen.

Wij leven en ademen flow en doen niets liever jou te helpen jouw potentieel te verwezenlijken.