Coaching Flow in Werken2019-05-11T15:49:15+00:00

Flow Coaching

Klaar voor actie? Start direct!

Wat je coachvraag of doel ook is; wil jij bijvoorbeeld je prestaties verbeteren, je productiviteit verhogen, je talenten effectiever inzetten, creatiever zijn, minder stress op je werk en/of meer werkgeluk? Onze ICF gecertificeerde Flow Coaching helpt je hierbij.

Of je nu manager/leidinggevende, ondernemer of werknemer bent, wij zijn toegewijd jou te helpen flow te bereiken. Met ons fundament in de organisatie- en prestatiepsychologie weten wij wat nodig is om je persoonlijke doelen te bereiken.

Gepersonaliseerd en vertrouwelijk

We werken graag met jou samen om je doelen te bepalen in je werk. Samen kijken we naar jouw geschiedenis, resultaten uit het verleden en sporen we eventuele knelpunten op. We gaan op zoek naar welke kennis en vaardigheden jou vaker en intenser flow gaan opleveren.

We hebben gewerkt met managers/leidinggevenden, werknemers, topondernemers en Olympisch Kampioenen. We kijken ernaar uit om nu met jou te gaan samenwerken.

Wat bieden we?

Wij ondersteunen je bij het verwezenlijken van je dromen en doelen

Dit doen we met onvoorwaardelijke steun en positiviteit

Alles wat we doen is gericht op het creëren van meer flow

De benchmark is flow; en topprestaties, creativiteit en geluk het gevolg

In de coachsessies leiden we jou door onze Flow Programma’s

De principes van flow zullen we finetunen voor jou als persoon en situatie

Wat zetten wij in?

Op basis van jouw coachvraag / doel werken we middels Flow Coaching op systematische wijze naar meer flow door kennis te delen, coaching en praktische oefeningen waarbij je de Flow Skills direct kunt ervaren.

Wij geven jou inzicht in de principes van flow. Door onze intensieve samenwerking met The Flow Centre – wereldwijd koploper op het gebied van flow – zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom de prestatiepsychologie. Daarnaast hebben wij alle flow skills bij onszelf en bij anderen getest. Wij hebben dus alles zelf doorleefd en kunnen daardoor ook vanuit eigen ervaring spreken.

Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring met coachen op flow en hebben daarnaast ervaring als leidinggevende, ondernemer en werknemer. Wij zijn als coach gecertificeerd door de internationale coachfederatie (ICF), zijn op de hoogte van de diversiteit in persoonlijkheden en drijfveren (Action Types) en zijn als ECO-Coach [in opleiding ’19] (ECO Coachen) in staat om de flow skills te laten ervaren in oefeningen.

Wij leven en ademen flow en doen niets liever jou te helpen jouw potentieel te verwezenlijken.