Flow in Football2018-09-25T16:42:53+00:00

Workshop: Flow in Football

Datum: maandag 3 september van 18:30 tot 21:00uur in Den Haag

Datum: maandag 5 november van 18:30 tot 21:00uur in Den Haag

Flow-management is een integraal onderdeel geworden naar optimale prestaties van vele sporters en coaches over de hele wereld. Michael Sachs, sportpsycholoog op Temple University zegt: “Every gold medal or world championship that’s ever been won, most likely, we now know, there is a flow state behind the victory”.

Deze workshop gaat over de integratie van Flow binnen het voetbal. Deze workshop wordt door Martijn Leonard in samenwerking met The Flow Centre gegeven. Er zal ingegaan worden op:

  • De inzichten van de afgelopen 40 jaar Flow onderzoek en de nieuwste inzichten over Flow
  • De negen universele dimensies van Flow
  • De drie stappen naar Flow die The Flow Centre na 15 jaar ervaring met sporters op het hoogste niveau heeft ontwikkeld.

Tijdens deze bijeenkomst geeft Martijn Leonard een introductie over Flow en zorgt hij ervoor dat je inzicht krijgt in het creëren van flow binnen het voetbal. Na deze workshop kun je de vervolg workshops van Flow in Football volgen. Zie hieronder het overzicht van dag 1 tot 4.

De inhoud van deze workshop is mede afkomstig van de oprichters (Dr Sue Jackson en Cameron Norsworthy) van The Flow Centre. Ons team werkt al meer dan 15 jaar met Olympische Kampioenen en sporters actief op het hoogste niveau in met name Nederland, Australië en het Verenigd Koninkrijk.

“Als voetballer verdiepte ik mij in alles wat mij beter zou kunnen maken, dus ook in flow.

We hebben allemaal het vermogen om in flow te geraken. Dankzij flow kan ieder van ons zichzelf overtreffen”.
Ruud van Nistelrooy

 

What Next?

Wij leven en ademen flow in sport, en dat is waarom we een serie trainings- coachingprogramma’s hebben ontwikkeld. Al onze expertise en ervaring is toegevoegd aan onze programma’s met als doel om jou te helpen meer flow te ervaren.