Flow in Sport2019-02-21T02:17:51+00:00

Workshop: Flow in Sport

Datum: maandag 10 september van 18:30 tot 21:00uur in Den Haag

Datum: maandag 12 november van 18:30 tot 21:00uur in Den Haag

Flow-management is een integraal onderdeel geworden naar optimale prestaties van vele sporters en coaches over de hele wereld. Michael Sachs, sportpsycholoog op Temple University zegt: “Every gold medal or world championship that’s ever been won, most likely, we now know, there is a flow state behind the victory”.

We hebben allemaal het vermogen om in flow te geraken en dankzij Flow kan ieder van ons zichzelf overtreffen. Omdat Flow management een integraal onderdeel is naar optimale prestaties (en deze inzichten ook goed bruikbaar zijn in de recreatieve- / breedtesport) biedt The Flow Centre in de persoon van Martijn Leonard de workshop “Flow in Sports”

  • Wil jij meer weten over Flow, de inzichten van de afgelopen 40 jaar Flow onderzoek en de nieuwste inzichten over Flow ontvangen?
  • Wil jij meer weten over het Flow Model en de negen universele dimensies van Flow?
  • Wil jij meer weten over de drie stappen naar Flow die The Flow Centre na 15 jaar ervaring met sporters op het hoogste niveau heeft ontwikkeld?

Tijdens deze bijeenkomst geeft Martijn Leonard een introductie over Flow en zorgt hij ervoor dat je inzicht krijgt in het creëren van flow binnen jouw eigen sport.

De inhoud van deze workshop is afkomstig van de oprichters (Dr Sue Jackson en Cameron Norsworthy) van The Flow Centre. Ons team werkt al meer dan 15 jaar met Olympische Kampioenen en sporters actief op het hoogste niveau in met name Nederland, Australië en het Verenigd Koninkrijk.

“Als voetballer verdiepte ik mij in alles wat mij beter zou kunnen maken, dus ook in flow.

We hebben allemaal het vermogen om in flow te geraken. Dankzij flow kan ieder van ons zichzelf overtreffen”.
Ruud van Nistelrooy

 

What Next?

Wij leven en ademen flow in sport, en dat is waarom we een serie trainings- coachingprogramma’s hebben ontwikkeld. Al onze expertise en ervaring is toegevoegd aan onze programma’s met als doel om jou te helpen meer flow te ervaren.

Onderscheidende workshop van Martijn Leonard over Flow voor de staf, ouders en spelers van SC Heerenveen o17 en o19.

Tjalling van den Berg, ECO Coach / SC Heerenveen

Een zeer triggerende workshop over Flow in Sports voor NLcoach.

Maarten van Heeswijk, Johan Cruijff University - Opleiding Master in Coaching

Complimenten voor je goed gepresenteerde workshop gisteravond bij NLcoach in Nieuwegein.

Gijs de Vocht, Trainer / Coach