Flow in Sports2019-06-07T23:58:24+00:00

Presteren onder druk

Ons team heeft meer dan 15 jaar ervaring met Olympische en professionele atleten, we weten wat er voor nodig is om prestaties te verbeteren. Als leidende prestatiecoaches, zien we Flow Management als een essentieel onderdeel naar optimale prestaties. Michael Sachs, sportpsycholoog aan de Temple University zegt: “Every gold medal or world championship that ever been won, most likely, we now know, there is a flow state behind the victory”.

Ben jij een sporter?

Wij bieden training- en coachingprogramma’s aan voor sporters die hun prestaties en ervaringen willen optimaliseren, zich sneller willen ontwikkelen en hun creativiteit willen verhogen.

Daarnaast zijn onze programma’s geschikt voor sporters die…
– tijdens trainingen vaak beter presteren dan tijdens de wedstrijd
– het gevoel hebben dat ze er niet alles uit halen
– bang zijn om fouten te maken
– weinig zelfvertrouwen of faalangst hebben
– willen leren beter te presteren onder druk
– moeite hebben zich te concentreren
– hun emoties niet onder controle kunnen houden

Wij bieden maatwerk voor sporters die meer flow willen creëren. Wij bieden maandelijkse training, coaching en diverse opleidingen. Bekijk onze diensten en/of neem contact met ons op om te bespreken welk programma het meest geschikt is voor jou.

Ben jij een Trainer/Coach?

Als trainer/coach heb je ongetwijfeld veel sportspecifieke kennis opgedaan. Maar om topvorm – flow – te creëren gaat het erom, om boven de stof te gaan staan. Het komt er dan op aan hoe jouw sporter uitdrukking geeft van zichzelf middels de sport. Daar zoekt eigenlijk elke sporter naar, of zij dat nu weten of niet. Als dat samenkomt ontstaat er flow en dat is het mooiste wat er is.

Wij bieden training- en coachingprogramma’s op maat aan voor trainer/coaches die hun eigen prestaties en ervaringen willen optimaliseren, maar daarnaast ook de prestaties van hun sporters en/of team willen maximaliseren.

Wij bieden hiervoor (maandelijkse) training, coaching en diverse opleidingen. Bekijk onze diensten en/of neem contact met ons op om te bespreken welk programma het meest geschikt is voor jou.


“Flow sits at the heart of the majority, if not all, of the greatest athletic performances — and those achieved without flow would have been made even more memorable via the experience”
– Sue Jackson –