Flow in Werk2020-01-07T00:54:55+00:00

Workshop: Flow in Werken

Dit is de officiële workshop van het internationale Flow Centre, dat wereldwijd koploper is op het gebied van flow.

The Flow Centre is opgericht door Cameron Norsworthy en Dr Sue Jackson, de vrouw die samen met Mihalyi Csikszentmihalyi als eerste in de wereld flow in de sport introduceerde.

De workshop “Flow in Werken” is geschikt voor managers, werknemers, leidinggevenden, coaches en ondernemers vanuit elke branche en voor een ieder die geïnteresseerd is in effectief werken en flow.

Datum: woensdag 25 maart 18:30 tot 21:00uur in Utrecht

Datum: maandag 20 april van 18:30 tot 21:00uur in Den Haag

Inhoud Workshop:

Deze workshop is voor managers, leidinggevenden, werknemers en ondernemers die geïnteresseerd zijn in de psychologie van optimaal functioneren. Ook voor degene die op dit moment stressverschijnselen, burn-out klachten of motivatieproblemen hebben is deze workshop uitermate geschikt.

Iedereen heeft weleens in een flow gezeten: we voelen ons sterk, alert en hebben het gevoel de situatie volledig meester te zijn en op de top van ons kunnen te presteren. Werkzaam in Nederland, Australië en het Verenigd Koninkrijk, zien we dat waar ook ter wereld, flow management een essentieel onderdeel is naar meer bevlogenheid, creativiteit en productiviteit. Sir Richard Branson, oprichter van vliegtuigmaatschappij Virgin zegt: “In two hours in flow I can accomplish tremendous things!”

Dr. Csikszentmihalyi deed meer dan dertig jaar lang psychologisch onderzoek naar Flow en ontdekte dat Flow een optimale staat van bewustzijn is waarin mensen het beste presteren en zich het beste voelen. Dr. Susan Jackson (mede-oprichter van het internationale Flow Centre) vertaalde als eerste persoon in de wereld de flow ervaring naar de sportwereld.

We hebben allemaal het vermogen om in flow te geraken en dankzij flow kan ieder van ons zichzelf overtreffen. Omdat Flow management een integraal onderdeel is naar effectief werken en meer bevlogenheid biedt The Flow Centre in de persoon van Martijn Leonard de workshop “Flow in Werken” aan.

  • Wil jij meer weten over Flow, de inzichten van de afgelopen 40 jaar Flow onderzoek en de nieuwste inzichten over Flow ontvangen?
  • Wil jij meer weten over het Flow Model en de negen universele dimensies van Flow?
  • Wil jij meer weten over de drie stappen naar Flow die The Flow Centre na 15 jaar praktische ervaring heeft ontwikkeld?

Tijdens deze workshop geeft Martijn Leonard een introductie over Flow en zorgt hij ervoor dat je inzicht krijgt in het creëren van flow binnen jouw eigen werk.

Voor wie?
De officiële workshop “Flow in Werken” van The Flow Centre is geschikt voor managers, coaches, leidinggevenden, werknemers en ondernemers werkzaam in alle branches en voor een ieder die geïnteresseerd is in optimale prestaties en ervaringen op werk. Ons team werkt al meer dan 15 jaar met Topondernemers, CEO’s, Olympische Kampioenen en werknemers in diverse branches in met name Nederland, Australië en het Verenigd Koninkrijk.

Onderscheidende workshop van Martijn Leonard over Flow voor de staf, ouders en spelers van SC Heerenveen o17 en o19.

Tjalling van den Berg, ECO Coach / SC Heerenveen

Een zeer triggerende workshop over Flow in Sports voor NLcoach.

Maarten van Heeswijk, Johan Cruijff University - Opleiding Master in Coaching

Complimenten voor je goed gepresenteerde workshop gisteravond bij NLcoach in Nieuwegein.

Gijs de Vocht, Trainer / Coach

Vervolg workshops

Nadat je de workshop “Flow in Werken” hebt gevolgd, kun je onderstaande vervolg workshops volgen.

Vanaf 2020 beschikbaar

Vanaf 2020 beschikbaar

Vanaf 2020 beschikbaar