Level 1 – Understanding Flow2019-04-07T18:02:34+00:00

Level  1 – Understanding Flow

The Flow Centre (TFC) Level 1 opleiding kun je elk moment starten!

Online & Eigen Tempo

The Flow Centre (TFC) Level 1 opleiding kun je elk moment starten en online op je eigen tempo volgen!

Kwaliteit

Wij bieden een programma dat wereld leidend is. Gebaseerd op tientallen jaren onderzoek en praktische toepassing.

1-op-1 Coaching

In deze cursus is een 1-op-1 coachsessie inbegrepen met een van onze onderscheidende coaches.

Level 1 – Understanding Flow

Level 1 – Understanding Flow biedt je de fundamentele kennis en vaardigheden om een ​​flow-ervaring te herkennen. We hoeven niet langer ontevreden ervaringen en gemiddelde prestaties te accepteren. Level 1 is de eerste stap naar meer flow!

Overzicht

In deze opleiding gaan we in op de details van de flow-ervaring, de belangrijkste inzichten uit tientallen jaren flow onderzoek en we laten je herkennen welke rol flow speelt in jouw leven. We zullen de theorie achter Flow met je delen en de flow-ervaring ontrafelen. Aan het eind van de level 1 opleiding weet je zeker wat Flow is, hoe je flow kunt herkennen en hoe je dit in de toekomst kunt gebruiken.

Wat we doen?

Je zult niet alleen fundamentele kennis en persoonlijke ervaring met flow opdoen, maar ook een aantal belangrijke flow-skills leren om je weg naar flow te vinden. We geven je een overzicht van The Pathway to Flow™ en de Scientific Signature of Flow™.

Wat je ontvangt

De TFC Level 1 opleiding is een vereiste voor Level 2 en Level 3 en het worden van een FlowCoach. Het wordt online geleverd en vindt grotendeels op eigen tempo plaats. Aan het einde van level 1 zal er een kort online assessment afgenomen worden om ervoor te zorgen dat je alle informatie hebt verwerkt. Daarna ontvang je een persoonlijke 1-op-1 coachsessie met één van de vaste TFC Flow Coaches – dat op zichzelf al de waarde van de opleiding vertegenwoordigd. Na afronding van Level 1 word je vervolgens uitgenodigd om deel uit te maken van een geweldige community van Flow Seekers en een reis te beginnen die je leven zal transformeren.

We hopen je te zien op de TFC Level 1 opleiding

Martijn & The Flow Centre Team

 

The Flow Centre (TFC) Level 1 opleiding kun je elk moment starten!