Level 2 – Finding Flow2020-03-08T23:53:51+00:00

Flow Certificate

De Flow Certificate opleiding kun je elk moment starten!

Jouw Flow Systeem

We laten je zien hoe je de Flow principes toepast en hoe je door zelfregulatie jouw ervaringen en jouw brein kan beheersen. Je ontwikkelt een eigen duurzaam systeem om in Flow te geraken.

Case Study

Nadat je de basisvaardigheden hebt ontwikkelt om Flow te vinden, zullen we voor jouw persoonlijke situatie een Case Study creëren die de basis zal vormen voor jouw toekomstige ervaringen.

Gepersonaliseerde Coaching

Door de 1-op-1 coaching zullen we elkaar beter leren kennen. Door de coaching en interactie wordt de inhoud van de opleiding gepersonaliseerd naar jouw persoonlijkheid en naar jouw situatie.

Flow Certificate

De Flow Certificate opleiding behandeld alles wat we weten over het vinden van flow. We gaan de diepte in bij The Pathway to FlowTM en met de stappen die veel mensen heeft geholpen bij het ontwikkelen van hun Flow-Skills.

Overzicht

De Flow Certificate opleiding geeft je een systeem voor alles waarin je flow wilt vinden. We zullen ingaan op de stappen naar Flow en samen met jou een persoonlijk plan/ritueel ontwikkelen wat jou zal helpen bij het creëren van flow. Je leert welke mindset je nodig hebt voor jouw toekomstige uitdagingen, hoe je jouw lichaam en brein voorbereidt op een activiteit en hoe je volledig op kunt gaan in het moment. We laten je zien hoe je de Flow principes toepast en hoe je door zelfregulatie jouw ervaringen en jouw brein kan beheersen. Je ontwikkelt hierdoor je eigen manier om de Flow principes toe te passen, waarmee je een eigen duurzaam systeem ontwikkelt om in Flow te geraken.

Wat we doen?

Je leert o.a. hoe je visualisaties voor flow kunt creëren, hoe je jouw emoties kunt optimaliseren, jouw lichaam en brein activeert en synchroniseert, hoe je in contact kunt komen met de verschillende intelligentiecentra van het lichaam en hoe je een krachtige mindset ontwikkelt. Nadat je de basisvaardigheden om flow te creëren eigen hebt gemaakt, zullen we dit vervolgens in de praktijk integreren. Voor jouw persoonlijke situatie zullen we een Case Study creëren die de basis zal vormen voor jouw toekomstige ervaringen. 

Wat je ontvangt

Flow Certificate bevat zowel zelfstudie als online (groep)webinars. We leren je de Flow theorie en de Flow principes in detail te begrijpen, de training toe te passen in de praktijk en middels gepersonaliseerde 1-op-1 coaching leer je hoe je de opgedane kennis en vaardigheden kunt integreren in jouw situatie/leven. Aan het einde van de Flow Certificate opleiding vindt er een reflectie en online assessment plaats en krijg je de mogelijkheid om jezelf te presenteren aan het team van The Flow Centre. Ook is een eigen werkboek met alle Flow-Skills inbegrepen. Ongetwijfeld ontmoet je onderweg ook een aantal geweldige mensen.

We hopen je te zien op de Flow Certificate opleiding

Martijn & The Flow Centre Team

De Flow Certificate opleiding kun je elk moment starten!