Maandelijkse Training2018-09-27T10:22:10+00:00

Maandelijkse training

Maandelijkse training is er vanaf Gratis tot € 349,-. Je kan op elk moment starten (vol=vol)

Maandelijkse training is ideaal voor werknemers die direct op de werkplek hun functioneren willen optimaliseren.

Met de maandelijkse training kun je je een jaar lang, iedere maand op een Flow Thema focussen. Al deze kennis en vaardigheden kun je tot je nemen om vervolgens direct in jouw situatie toe te passen en verder te ontwikkelen. Maandelijkse training is daarmee niet zo intens als een Flow Leergang en werk je stap voor stap toe naar meer Flow. Met maandelijkse training ontvang je elke maand unieke Flow kennis per email, video, persoonlijke journal en een 1-op-1 coaching sessie. Met maandelijkse training kun je je in elke Flow Thema ontwikkelen op je eigen manier, in je eigen tempo en op momenten dat het jou uitkomt.

Elke maand zal er een ander Flow Thema centraal staan. Voorbeelden van Flow Thema’s zijn: Motivatie, Verantwoordelijkheid nemen, Job Crafting, Tijd- en Energiemanagement, Concentratie, Creativiteit, Optimaliseren van Emoties etc.

Maandelijkse Training – 195,- per maand

Verhoog je prestaties, creativiteit, motivatie en geluk.

Dit programma is ideaal voor individuen die elke maand op een flow thema willen focussen en op de hoogte willen blijven van de nieuwste inzichten rondom flow en optimale prestaties. Voor slechts 195,- per maand, waarbij je je elke maand kunt uitschrijven.

Je ontvangt elke maand:
– Een exclusieve email met tips en informatie over elke stap naar flow.
– Video’s met de nieuwste kennis over flow
– Elke maand een 1-op-1 coachsessie
– Oefeningen die ervoor zorgen dat je meer flow ervaart.

Met maandelijkse training leer je kennis en praktische vaardigheden naar flow en betere prestaties in een persoonlijke en geïntegreerde aanpak. Je ontvangt persoonlijke ondersteuning in een programma dat jouw succes zal maximaliseren.