Over ons2018-09-25T16:43:11+00:00

Vanaf het allereerste moment zit de passie voor sport in mijn genen! Als voetballer ben ik begonnen bij Vitesse Delft om vervolgens voor DHC B1, Feyenoord B1 en A1 en ADO Den Haag A1 uit te komen. Door blessureleed bij ADO Den Haag ben ik teruggekeerd naar Vitesse Delft waar ik vijf jaar in het eerste heb gespeeld op het toenmalige hoogste amateurniveau, de hoofdklasse. Ook ben ik een aantal jaren uitgekomen voor de KNVB jeugdselecties waarmee ik tweemaal Nederlands kampioen ben geworden.

Op 24 jarige leeftijd ben ik gestopt als voetballer en mij gaan toeleggen op de triatlon. Ik heb diverse triatlons op de Olympische afstand voltooid, twee maal de marathon van Rotterdam gelopen en diverse fietstochten gemaakt in de Franse Alpen.

In 2008 studeerde ik cum laude af in ‘flow in sports’ bij Olympische Sporters aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Ik behaalde daarmee mijn mastertitel bedrijfskunde met de afstudeerdrichting Human Resource Management. Voor mijn bachelor studeerde ik af met het onderzoek: leiderschap bij voetbalcoaches in het (betaald)voetbal. Tevens heb ik Sportpsychologie gestudeerd aan de VU in Amsterdam en ben ik in het bezit van de KNVB TC2 diploma.

Daarnaast heb ik mij door o.a. cursussen verdiept in: Action Type, Athletic Skills model, Rehaboom, Periodiseren voetbal, Strategisch Talentmanagement, Talent- & Talentontwikkeling, Flow, Coaching, Transformationeel Leiderschap, MBTI, Grow mindset etc.

Het is mijn talent om snel het potentieel in te zien van anderen en krijg er vervolgens veel energie van om dit potentieel te verwezenlijken. Daarnaast is het mijn talent om ideeën te genereren en vervolgens de goede ideeën snel om te zetten in resultaat. Ik heb altijd honger naar nieuwe kennis. Nieuwe kennis en ontwikkelingen wil ik mij zo snel mogelijk eigen maken, eerder zal ik niet rusten. Deze bundeling van kennis heeft in 2014 geleidt tot het uitbrengen van mijn boek: Jouw Talent – Creëer Flow

Naast het inzetten van mijn talenten zijn sport en reizen mijn passies. Ik heb twee keer een half jaar in Albufeira (Portugal) gewerkt en heb een jaar lang rondgereisd in Australië, Nieuw-Zeeland en Fiji.

Naast Leolympia ben ik mede-eigenaar van Next Talent (software & HR & CRM consultancy) en oprichter/eigenaar van voetbalacademie Next Football, stichting sporttalent Nederland en Next Olympic.

Ik ben al tien jaar succesvol voetbalcoach en vanaf seizoen 2016-2017 hoofdtrainer bij DSV Concordia Delft (2e klasse). Ik heb het geluk gehad dat ik in mijn sportcarrière veel goede trainers heb gehad en met veel topvoetballers samen of tegen heb gespeeld. Enkele trainers die ik gehad heb zijn: Marcel Bout (o.a. assistent van Louis van Gaal bij Manchester United & Bayern Munchen), Frans de Kat (Arsenal 2 & TC KNVB), Henk Fraser (Vitesse 1 & ADO Den Haag 1) en Albert Stuivenberg (assistent van Louis van Gaal bij Manchester United). Daarnaast heb ik gespeeld met o.a. Robin van Persie en Salomon Kalou en tegen spelers gespeeld als Wesley Sneijder, Arjan Robben, Klaas-Jan Huntelaar, Nigel de Jong etc.