Ontdek in deze training hoe jij jouw droombaan creëert waarin je zowel gelukkig bent als optimaal presteert!

Essentieel hiervoor is het ontdekken van jouw persoonlijke talenten, wat voor iedereen mogelijk is. Iedereen wordt namelijk geboren met een uniek en duurzaam pakket aan talenten. Als je vervolgens jouw talenten aanspreekt in jouw werk zul je dit direct merken: je doet namelijk niets liever dan je op dat moment aan het doen bent en presteert ook nog eens op de toppen van je kunnen. Wie wil dat nou niet?

Meer informatie en/of inschrijven

Het Talenten assessment brengt jouw unieke Top 5 talenten in kaart. Voor het Persoonlijkheid- & Drijfveren assessment wordt naast een vragenlijst ook vanuit de lichaam-geestverbinding motorische tests uitgevoerd.

Talenten Assessment

Persoonlijkheid- & Drijfveren Assessment

Bevlogenheid Assessment

Bedrijfscultuur Assessment

Leolympia biedt het gehele jaar onderstaande trainingen aan. Aan al onze trainingen liggen wetenschappelijke theorieën over menselijk gedrag en gedragsverandering ten grondslag. Na een training bij Leolympia zul je met een goed gevoel en nieuwe concrete, direct toepasbare handvatten huiswaarts gaan.

Van talent naar performance

Van high potential naar (sports)flow

Introductietraining flow in werken

Coaching kan op twee manieren ingezet worden. Je kunt zelf een actueel performance vraagstuk neerleggen of je kunt gebruik maken van het ‘van talent naar performance’ traject.

In dit traject geeft de coach jou nieuwe inzichten over jouw talenten en wordt er gekeken naar manieren om je leven zo in te richten dat je meer gebruik kunt maken van jouw persoonlijke talenten.

Meer informatie